rimpels

Behandeling zonder mes


De schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in specifieke behandelingen om de huid te verjongen en rimpels te vervagen. De behandelingen bij de schoonheidsspecialiste zijn goedkoper dan die in een privékliniek. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig. In sommige schoonheidssalons worden speciale behandelingen verricht. Voor de onderstaande behandelingen zijn speciale trainingen of opleidingen vereist.

Micro-dermabrasie

Micro-dermabrasie is een techniek waarbij de gezichtshuid met behulp van een apparaat wordt gepeeld. De bovenste huidlaag wordt daarbij pijnloos verwijderd. De huid wordt op deze manier gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Bio skin jetting

Bio skin jetting is een techniek om rimpels en kleine littekens in het gezicht te verminderen. De methode is gebaseerd op het vermogen van de huid om te regenereren. De huid onder de rimpel wordt geactiveerd, waardoor zich daar nieuw weefsel zal vormen. De behandelingen zijn niet pijnlijk omdat er gebruik wordt gemaakt van een verdovingscrème. De behandelde rimpels zien er tot enkele dagen na de behandeling uit als fijne rode strepen. Voor fijne rimpels zijn ongeveer drie behandelingen nodig. Diepe rimpels hebben vijf behandelingen nodig.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een therapeutische massage die zich richt op het herstelvermogen van de huid. Door middel van stevige massagegrepen wordt de doorbloeding van de huid geactiveerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een zichtbare verbetering van de gezichtshuid. De eerste behandelingen kunnen onaangenaam aanvoelen. Het weefsel wordt naarmate de kuur vordert soepeler en op dat moment wordt de bindweefselmassage als weldadig ervaren.
Volgende tip : Antirimpelapparaten »
Copyright 2006 - 2016 - NewEgo B.V.

16 stemmen / gem. score 5
Mijn tip toevoegen Relelateerde links Meer onderwerpen » « vorigeverder »